ANNAs Nackte Variétéshow

1 november 2023
Foto’s: Marjolein Hermans

Close-up avond Magic Art Center

De Magische Loge Organiseerde op 4 november 2019: “The Close Up Entertainers 2019” in Bennebroek
Een dag waarop gezelligheid, bijpraten en goochelen in ontspannen sfeer centraal staan.

De Magische Loge selecteerde speciaal voor deze avond de creme de la creme onder de close up goochelaars.  De zaal was totaal uitverkocht

Fism avond Magic Art Center

Op 3 september organiseerde De Magische Loge in samenwerking met The Dutch School of Magic een speciale avond voor de concoursdeelnemers aan het Wereld Kampioenschap goochelen in Korea.

Lodewijk de Widt, Niek Takens en Zippo Guo kregen de zo fel begeerde Waarderings Oorkonde van De Magische Loge uitgereikt. 

 

Afscheid Hans Klok

In samenwerking met de productie organiseerde de Loge een foto moment en afscheidsreceptie in Carré ter gelegenheid van het afscheid van Hans Klok, die voor tien jaar naar Las Vegas vertrekt.

 

Foto: Nicole Ridderhof

Magique Ludique

In samenwerking met het cultureel centrum ANNA Amstelveen organiseerde de magische loge in november 2018 : “Magique Ludique.”
De magische acts werden bij deze voorstelling afgewisseld met zang en burlesque acts. 

foto’s: Marjolein Hermans
www.leukemensen.nl

Standup Comedy Magic

In samenwerking met Dinner Events organiseerde De Magische Loge de show: “Stand Up Comedy Magic”
Tijdens deze avond werden de gasten in het restaurant “gezellig an zitten” te Burgerbrug van een drie gangen diner, met tussen de gerechten door, in een voor de gelegenheid tot theater omgebouwde  kerk voorzien van een doldwaze comedy magicshow  gepresenteerd door top- comedian Wilco Terwijn. 
Naast Wilco Terwijn deden mee aan deze show:
-Timon Krause
-Mario Magic
-Ray Graham
-Jack Tucker
-Mister Avesta
-Roman Sudesh


 

Gewoon Gezellig Goochelen

Magie met een lach

In samenwerking met Totaltainment.nl en Crown theater Aalsmeer organiseerde de Magische Loge “Magie met een Lach”
Tijdens de zes uitverkochte voorstellingen werden de gasten in een unieke omgeving getrakteerd op zes top komische artiesten. t.w. Jerry Mensing – Jack Tucker – Mister Avesta – Niels Harder – Mario Magic – Timon Krause

Hans Klok Award

De Hans Klok Award©, bestemd voor personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de goochelkunst. Deze award werd uitgereikt tijdens daarvoor speciaal georganiseerde Magische avonden in het internationaal bekend staande Magic Art Center te Bennebroek. In 2009 werd deze prijs daar door Hans Klok uitgereikt aan Ger Copper. In 2010 aan Veronique Ross, 2011 aan Dion van Rijt, 2012 aan Marcel Kalisvaart en in 2015 aan Rob & Emiel.